marți, 8 aprilie 2008

TABARA IN GRECIA

Ziua 1 (vineri): Catre Grecia Intalnire cu insotitorul de grup la ora 14:30 la statia de metrou Izvor in vederea imbarcarii. Plecare ora 15:00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia- Kulata -Promahonas - Paralia Katerini - Olympic Beach. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria. Ziua 2 (sambata): Salonic - capitala Macedoniei In cursul diminetii ajungem la Salonic, al doilea oras ca marime al Greciei concurand ca frumusete cu Atena si Kavala. Se viziteaza: Biserica Sf. Dumitru, iar apoi putem admira Zidurile cetatii Salonic, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expozitiei, Portul si Faleza intr-un tur panoramic din autocar. Finalizam cu o oprire la Turnul Alb - simbolul orasului.Dupa amiaza ajungem in statiunea Paralia Katerini / Olympic Beach. Cazare la Vila 2*+.
Ziua 3 - 8: Va propunem sa participati la urmatoarele excursii optionale: • Excursie la Waterland - parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat in mod special copiilor dar nu numai, poate deveni o zi agreabila din vacanta ta. Tobogane cu apa de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale si hidromasaj, bar si cofetarie. • Insula Skiathos - una dintre cele mai frumoase insule din Arhipelagul Sporadelor de Nord, o frumusete care a inspirat poeti si scriitori. Verdeata pinilor mediteraneeni, marea albastra, tarmurile pitoresti cu golfurile si plajele inedite, toate acestea ne vor face sa descoperim o alta frumusete a Greciei. Imbarcarea pe vapor se face dintr-un port aflat in apropierea orasului Volos. Croaziera include vizitarea orasului Skiathos - capitala insulei si timp liber pe plaja Koukounaries situata in unul dintre golfurile insulei. • Excursie la Meteora - fenomen carstic unic in Europa, unde suntem sedusi de privelistea de "paduri de stanci uriase". Se viziteaza manastirile Marele Meteor si Sf. Stefan. Se traverseaza Valea Tembi cu oprire la Schitul Sf. Paraschiva, in apropierea caruia se afla "Izvorul Afroditei". • Excursie la muntele Olimp - considerat resedinta celor 12 zei, care va fi gazda dumneavoastra pentru o zi , de unde puteam admira fermecatoarea panorama a regiunii Pieria, intre Marea Egee si poalele muntelui. La intoarcere, oprire in Litohoro, "orasul de piatra". • Muntele Athos - primul si cel mai dezvoltat centru monahal de pe teritoriul Greciei, Muntele Athos poate fi vazut in timpul croazierei pe care o facem in jurul acestuia. Continuam calatoria catre Peninsula Halkidiki, urmand ca imbarcarea pe vas sa se faca dintr-un port al acesteia. De pe vapor puteti face fotografii ale acestei zone atat de deosebite, unde se gasesc cele mai frumoase manastiri de pe Muntele Sfant. • Atena - Capitala Greciei asteapta ca, dupa ce vei trece prin portul Pireu, sa faci un tur panoramic cu autocarul, sa urci pe Acropole si in final, in cadrul programului liber, sa cutreieri stradutele pitoresti ale orasului vechi (Plaka).
Ziua 9 (sambata): Catre Romania Mic dejun. In cursul dupa amiezii plecare spre Bucuresti pe traseul Paralia Katerini / Olympic Beach – Promahonas – Kulata – Sofia -Ruse – Giurgiu – Bucuresti.
Ziua 10 (duminica): Din nou acasa! In cursul diminetii, in functie de formalitatile vamale, vom ajunge in Bucuresti.
Plecari : 16. 06; 23. 06 2006; 175 €
Plecari : 30. 06; 07. 07;14. 07;
18. 08; 25. 08; 01. 09 2006 195 €
Plecari : 21. 07; 28. 07; 04. 08; 11. 08 2006 210 €
VILA 2* : situata in centrul statiunii Olympic Beach / Paralia Katerini, la max 100m de plaja, dispune de camere cu 2, si 3 paturi, grup sanitar propriu cu dus, TV cu antena satelit, frigider, chicineta dotata cu vesela necesara.
Pretul include:
• transport autocar clasificat pe tot parcursul excursiei; • 7 nopti cazare cu demipensiune in Vila 2* in camere cu 2, 3, 4 paturi cu grup sanitar, TV, frigider, chicineta dotata cu vesela necesara, • Tur oras Salonic; • Insotitor de grup pe tot parcursul excursiei;

0 comentarii: